Beleef 400 jaar Kaap Hoorn in het Pakhuis

Gerti 03-01-2016

Beleef de Geschiedenis komt met een fijne mix van muziek, poëzie en toneel en neemt je mee op reis naar de 17de eeuw. Eigenaresse Gerti de Koeijer stelde een uniek avondvullend en afwisselend programma samen voor de hele familie.

Oude muziek en moderne liedjes, Schouten & Le Maire, Joost van de Vondel en de speelman komen voorbij. Dit alles omringd met de geur van specerijen. Het ruikt naar geschiedenis!

Theater het Pakhuis krijgt voor één avond zijn oude functie terug. De 1615 dames brengen de laatste spullen, die de dag erna met het schip mee moeten, naar het pakhuis. Zij hebben het verhaal van Aagje uit Enkhuizen gehoord en roddelen samen wat af. De oudste kinderen van Club Kzing, onder leiding van Evan en Ellis Castenmiller, weten ook wat roddelen is en zingen daar een lied over. Zij brengen een wereld vol muziek.

Uiteraard wordt er ook geproost op Schouten en Le Maire en de bemanning die de dag erna vertrekken. Dat is het moment waarop Goet ende Fyn met oud Nederlandse liederen ten tonele verschijnt.  Zij staan met hun authentieke muziekinstrumenten garant voor muzikaal luistergenot en lichtvoetig vermaak. Beleef de veelzijdigheid van 400 jaar Kaap Hoorn tijdens deze eenmalige voorstelling op 16 jan 2016.

Een belevenis avontuur voor jong en oud.

Net zo nieuwsgierig als Aagje? Ga mee op reis!

Datum: 16 jan 2016, Tijd: 19:30 plaats:Theater het Pakhuis

Reserveren via  http://www.pakhuishoorn.nl/